Éleveurs d'autruches
Courlay (79)
10km de Bressuire
Éleveurs d'autruches
"Découvrez la finesse, la tendreté et les qualités nutritionnelles de la viande d'autruche."
Depuis 2001 en Deux-Sèvres, j’élève des autruches et leurs petits ainsi que leurs cousins les nandous et émeus.
Il y a en moyenne 20 reproductrices et 80 jeunes autruches élevés dehors.
Les œufs sont incubés durant 42 jours puis les naissances ont lieu de août à septembre de chaque année. Les jeunes sont ensuite élevés dehors pendant 15 mois pour la consommation.
La viande gastronomique d’autruche est vendue aux magasins Plaisirs Fermiers.
Plaisirs fermiers
Cookie | Durée | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |